• Predaj
  • 07.01.2024

rkDOM | EXKLUZÍVNE Na predaj nadštandardný 3 - izbový byt v komplexe EURO HOME STAR

Bôrik Žilina

320 000€

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť kúpiť  si krásny a priestranný 3-izbový byt vo vyhľadávanom bytovom komplexe Euro Home Star. Byt sa nachádza na 8. poschodí a ponúka krásny výhľad na mesto Žilina.

S celkovou výmerou 108 m2 a veľkou terasou s rozlohou 24 m2 budete mať dostatok priestoru pre komfortné bývanie. Byt je situovaná v tichej lokalite priamo pri parku Ľudovíta Štúra a je vybavený 3 výťahmi pre ľahký prístup.

Rezidencia Euro Home Star je miestom, kde nájdete všetko, čo potrebujete pre moderné rodinné bývanie. V areáli sa nachádza detské ihrisko, ale v blízkosti nájdete aj outdoorové  ihriská v parku Ľudovíta Štúra. Park samotný je skvelým miestom na prechádzky a športové aktivity, vrátane workoutového ihriska.Táto lokalita je tichá a žiadaná, pričom do centra mesta môžete prísť pešo za 15 minút. Okrem toho v blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, vrátane materskej školy, základnej školy, autobusovej zastávky, nákupných centier a dokonca aj mestskú krytú plaváreň.

Diapozícia bytu: vstupná chodba,samostatné WC, kuchyňa s kuchynskou linkou a jedálenskou časťou, obývacia izba vybavená nábytkom so vstupom na veľkú terasu, spálňa vybavená nábytkom má taktiež vstup na terasu, zariadená detská izba, kúpeľňa a technická miestnosť. Byt sa predáva kompletne zariadený.

Rezidencia Euro Home Star ponúka širokú škálu služieb vrátane recepcie, 24-hodinovej strážnej služby, taktiež sa v komplexe nachádza aj posilňovňa. Okrem toho budete mať prístup k preberaniu pošty a ďalším službám.

Cena bytu 320.000€ 

K bytu je možnosť dokúpiť vonkajšie parkovacie miesto v cene 25.000€.

Ak hľadáte luxusné a komfortné bývanie v tichej lokalite s výbornou dostupnosťou ku všetkému, čo potrebujete, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si prehliadku tohto nadštandardného  bytu.

Pre viac informácii ma neváhajte kontaktovať na zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

3 izbový byt

Výmera

108 m2

Počet izieb

3

Výpočet hypotéky

%

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke